Grohe

GROHE är, som en del av LIXIL Group Corporation, världens ledande leverantör av sanitetslösningar och ett globalt varumärke dedikerade åt att leverera innovativa produkter till marknaden.

Under flera årtionden har GROHE varit hängivna våra varumärkesvärderingar; teknik, kvalitet, design och hållbarhet. Dessa illustrerar allt GROHEs engagemang för att skapa fantastiska upplevelser och att alltid leverera "Pure Freude an Wasser".
Med produktions-, innovations- och designanläggningar i Tyskland är GROHE stolta över märket "Made in Germany". Alla GROHEs fabriker använder sig av hög precisionsteknik i produktion för att säkerställa överensstämmelse med den konsekvent höga GROHE-standarden. Därför kan GROHE försäkra dig om att produkterna uppfyller de mest kompromisslösa kraven på hantverk och funktionalitet.

Under det senaste årtiondet har GROHEs framgång bevisats med mer än 240 design- och innovationspriser, samt CSR-priset för det mest hållbara företaget med 1000 + anställda år 2017 från den tyska regeringen. Otaliga exklusiva projekt runt om i världen har installerat GROHEs produkter, vilket visar att GROHE också är det föredragna valet av arkitekter och

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.