Historia & Framtid

År 1989 startades Hovby Rör AB av Bo Kristoffersson.

Sedan början på 2000-talet har företaget expanderat kraftigt. Vi började som ett litet enmansföretag och har idag 30 anställda samt Skaraborgs största badrumsbutik. Företaget har expanderat inom tre olika områden: Traditionellt VVS-arbete mot andra företag, teknisk fastighetsdrift/serviceavtal samt försäljning och installation till privatpersoner där vi med hjälp av vår 1500 kvm stora utställning inriktar oss på badrumsförsäljning, braskaminsförsäljning samt försäljning av värmepumpar mm.

Hovby Rör AB är medlem i Comfortkedjan som är Sveriges största VVS-installationskedja och består av över 130 anslutna företag och mer än 1500 certifierade montörer. Vårt mål är att erbjuda dig som kund en helhetslösning, oavsett om det gäller att bara köpa ett nytt tvättställ, att helrenovera ditt badrum eller att bygga en ny kommersiell fastighet. På köpet får du den trygghet det innebär att anlita en ledande fackmannakedja.

Alla våra montörer är behöriga enligt branschreglerna samt certifierade enligt Säkert Vatten och självklart kan vår serviceavdelning installera allt vi säljer!

Våra samarbetspartners

Miljö & Kvalité

Hovby rör AB arbetar efter ledningssystemet CLS. Det omfattar rutiner för kvalité, miljö och arbetsmiljö. CLS bygger på de senaste internationella standarderna ISO 9001 och ISO 14001. Systemet är även kompletterat för att klara de krav som gäller specifikt för VVS- och fastighetsförvaltningsbranscherna. För att försäkra att vi verkligen arbetar mot satta mål granskas vårt arbete inom kvalité, miljö och arbetsmiljö regelbundet av externa revisorer.

Självklart ställer vi även höga krav på våra samarbetspartners, underleverantörer och leverantörer gällande deras systematiska arbete rörande miljö och kvalité. Vi säkerställer alltid att de innehar de certifikat och den kompetens som krävs. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg!